Deze website maakt gebruik van cookies voor marketing- en analysedoeleinden. Lees meer>>

X Weigeren.X Akkoord.

Innovation 2017: een succes!

Geplaatst op 17 mei 2017

Na maanden voorbereiding was Innovation 2017 op 16 mei eindelijk daar! In de City Lounge in Apeldoorn ging het de hele dag door over één thema: Big Data. De prachtige locatie – een voormalige bankkluis, onder de grond en met een prettige lounge sfeer – bood gelukkig ook ruimte om te genieten van het mooie weer. Zo begon de dag met een lunch op het terras, waarbij er ter plekke hamburgers werden gegrild en het netwerken al direct begon.

Aansluitend werden de ruim 80 gasten naar beneden in ‘De Gouden Kluis’ geleid, waar zij allereerst onderstaand filmpje te zien kregen over Big Data en waarna Sjouke Kuindersma de gasten verwelkomde. Hij vertelde kort over Axians en natuurlijk over het thema van de dag – waarbij ‘WannaCry’ als zeer actueel item natuurlijk niet onbenoemd bleef. Na een boeiende live hacking demo van SurfRight Director Mark Loman begonnen negen inspiratiesessies die verdeeld waren over drie rondes. Bijvoorbeeld over Internet of Things, Cortana en Business Apps. Tussendoor hadden de aanwezigen gelegenheid om met elkaar te praten en een ritje te wagen in de Race Simulator van Exact, waar ze zich even Max Verstappen waanden.

Aan het einde van de dag zette ‘wiskundemeisje’ Ionica Smeets de aanwezigen weer met beide benen op de grond, door te laten zien hoe verraderlijk data soms kunnen zijn. Er worden op basis van cijfers namelijk nog wel eens verbanden gelegd die er eigenlijk helemaal niet zijn en ook wordt data soms zodanig gepresenteerd dat ze precies datgene tonen wat men wil. Erg boeiend! Het event werd natuurlijk afgesloten met een uitgebreide netwerkborrel, wederom in het zonnetje.

Al met al kenmerkte de dag zich door interessante presentaties, boeiende gesprekken en een goede sfeer! Alle aanwezigen bedankt voor jullie bijdrage. Op een later moment volgt een filmpje van de dag!

 

 

Nieuws

Events