Deze website maakt gebruik van cookies voor marketing- en analysedoeleinden. Lees meer>>

X Weigeren.X Akkoord.
 

Contact

VCD Infra Solutions platinum partner Sophos

Geplaatst op 10 april 2017

  • VCD Infra Solutions platinum partner Sophos

VCD Infra Solutions mag zich na een partnership van vijf jaar ‘Sophos Platinum Partner’ noemen: “Een mooie mijlpaal, we zijn erg blij met deze blijk van vertrouwen!” aldus salesmanager Marc Jansen van VCD Infra Solutions.

No nonsense security oplossingen

Sophos en VCD Infra Solutions vinden elkaar in een no nonsense aanpak met een sterke drive om gezamenlijk het beste te bieden op het gebied van IT en security. Marc Jansen merkt dat er een urgente vraag is naar security oplossingen in de markt: “We zien in alle segmenten een sterke vraag naar security oplossingen. De vraagstukken nemen toe, onze klanten zijn nu op zoek naar de passende antwoorden en bijbehorende oplossingen.” Ook Pieter Lacroix, managing director Sophos Nederland ziet de vraag groeien. “De problematiek ontwikkelt zich met de minuut. Het is een continue strijd die wij leveren tegen de cybercriminelen. Zij komen met een nieuwe dreiging, wij weer met nieuwe oplossingen en zo gaat dat maar door. En organisaties in Nederland en daarbuiten hebben het nog lastiger om zich afdoende te wapenen tegen die laatste dreigingen.”

Uitdagingen richting 2020

De organisaties zien in de nabije toekomst enkel een groei in de vraag. Uitdagingen op security gebied zijn en blijven aan de orde van de dag. Marc Jansen ziet met name een uitdaging in de menselijke factor: “We zijn nu vooral bezig met het neerzetten van technisch sterke oplossingen, daarna volgt het advies richting onze klanten hoe zij hun medewerkers bewust kunnen maken van security(beleid). Deze factor is niet te onderschatten.”

“Bewustwording blijft een punt van aandacht,” bevestigt ook Lacroix. “Met de komst van de meldplicht datalekken zijn een aantal Nederlandse organisaties in gang geschoten met beveiliging en bewustwording. Maar het is eigenlijk maar een handjevol geweest tot nu toe. Met de naderende Europese regelgeving zal de druk op overheden enkel toenemen om maatregelen te treffen en te ageren tegen die bedrijven die achterblijven. Wij verwachten dat eens het 25 mei 2018 is, iedereen plots wakker schrikt en dan pas in gang schiet.”

Over Sophos

Meer dan 100 miljoen gebruikers in 150 landen rekenen op Sophos voor de beste bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Sophos levert security- en databeschermingsoplossingen die eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken zijn. Zo biedt Sophos prijswinnende oplossingen aan voor endpoint security, web security, e-mail security, network security, mobile security en encryptie. Deze worden ondersteund door Sophos Labs, een wereldwijd netwerk van threat intelligence centra. Het hoofdkwartier van Sophos bevindt zich in Oxford (UK) en in Boston (VS). Meer informatie over Sophos op: www.sophos.com.

Verder lezen over security? Kijk op: https://www.vcdinfra.nl/security.

 

Nieuws

Contact

Events

 

Nieuws

Events

Contact

 

Nieuws

Events